Măsline umplute cu migdale, hamsii și ardei
Măslinele umplute cu migdale, hamsii și ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 108 calorii. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brie En Croute umplute cu măsline și ardei prăjiți, Halibut cu măsline umplute cu hamsii, ardei roșii și Oregano, și Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale.
Instrucțiuni
Cu partea unui cuțit mare de bucătar, zdrobiți ușor fiecare dintre măsline și îndepărtați gropile, păstrând măslinele cât mai intacte. Umpleți 1 migdale, 1 fâșie de hamsii și 1 fâșie de piquillo în fiecare măslin.
Așezați măslinele umplute pe un platou.
Într-un castron, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul, usturoiul și coaja de portocală.
Se toarnă peste măsline și se marinează la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.