Măsline negre și verzi sotate: Olive neri e Verdi
Măsline negre și verzi sotate: Olive neri e Verdi este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită măsline, sare, ceapă și usturoi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Rață Cu Măsline Negre Și Risotto De Măsline Negre, Pui fiert cu masline verzi si coriandru, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!).
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați usturoiul. Gatiti la foc mare pana devin aurii, aproximativ 2 minute, apoi adaugati maslinele si gatiti 3 minute, pana se inmoaie.
Adăugați sosul de roșii, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, ungând ocazional cu sosul de roșii.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.