Măsline coapte cu portocale și dafin
Măslinele coapte cu orange & bay ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 146 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, foi de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Carne de porc cu o oală cu portocale, măsline și dafin, Somon cu dafin, portocale și Porcini, și Bay & orange friptură de curcan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Tăiați un pătrat mare de folie și puneți-l într-o formă mică de copt. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 2 benzi mari de coajă din portocală.
Adăugați sucul din portocală și toate celelalte ingrediente și amestecați ușor.
Faceți folia într-un colet, închizând complet și dați-o la cuptor timp de 10-15 minute, până când este fierbinte.
Serviți cald sau cald ca o ciugulire înainte de prânz.