Măr-Rubarbă Crocantă
Apple-Rhubarb Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 438 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, făină, mere granny smith și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măr-Rubarbă Crocantă, Rubarbă Măr Crocant, și Rubarbă Măr Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Tăiați și aruncați capetele grosiere și orice pete învinețite din rubarbă.
Tăiați rubarba în bucăți de 1 inch.
Radeți 1 lingură de coajă din portocală.
Tăiați portocala în jumătate și topiți 1/4 cană de suc.
Într-o adâncime de 3 litri (9 - cu 13-in.) caserola, combinați mere, rubarbă, coajă de portocală, suc de portocale, zahăr brun, scorțișoară, cuișoare, ghimbir și 2 linguri de făină.
Într-un robot de bucătărie, combinați 3/4 cană de făină, nuci pecan și zahăr granulat; se învârte până când nucile sunt măcinate fin. Sau nuci tocate cu un cuțit și se amestecă cu făină și zahăr în castron.
Adăugați unt și rotiți sau frecați amestecul cu degetele până când formează firimituri fine. Strângeți firimiturile în bucăți și împrăștiați peste amestecul de mere-rubarbă.
Coaceți într-un cuptor 375 până când toppingul este bine rumenit și bulele de suc la margini, aproximativ 40 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Între timp, într-un castron răcit cu un mixer la viteză mare, bateți smântâna până când ține vârfuri moi; adăugați zahăr pudră și vanilie.
Serviți sau acoperiți și răciți până la 4 ore; bateți înainte de servire.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Lingură în boluri; se acoperă cu frișcă.