Măr-Arțar Galette

Măr-Arțar Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette de mere-arțar. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cidru de mere, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Galette de mere de scorțișoară cu glazură de arțar sărat, Galette de mere prăjite și Butternut cu glazură de muștar-arțar, și Galette de piersici Ricotta cu glazură balsamică de arțar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente (prin ulei) într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Combinați cidrul și apa într-un castron mic și stropiți pe aluat, în timp ce procesați, până când aluatul este umed și începe să se lipească. Acoperiți în folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face umplutura: aruncați merele cu suc de lămâie, zahăr brun, 3 linguri sirop de arțar și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Desfaceți aluatul și așezați-l pe un pătrat de 16 inci de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Rulați într-un cerc de 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați aluatul și pergamentul pe foaia de copt cu margini; aranjați merele în centru, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile; apăsați ușor pentru a sigila. Dot mere cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Bateți albușul de ou și apa împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Perie marginea aluatului cu ou se spală și se presară cu zahăr grosier. Acoperiți ușor cu folie; coaceți încă 25 de minute. Descoperi; coaceți 15-20 de minute sau până când sunt fragede și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 20 de minute.
11
Periați merele cu restul de 1 lingură de sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MărMăr
12
Tăiați în 8 pene; servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista