Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette de mere-arțar. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cidru de mere, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Galette de mere de scorțișoară cu glazură de arțar sărat, Galette de mere prăjite și Butternut cu glazură de muștar-arțar, și Galette de piersici Ricotta cu glazură balsamică de arțar.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente (prin ulei) într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Combinați cidrul și apa într-un castron mic și stropiți pe aluat, în timp ce procesați, până când aluatul este umed și începe să se lipească. Acoperiți în folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pentru a face umplutura: aruncați merele cu suc de lămâie, zahăr brun, 3 linguri sirop de arțar și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Sirop De Arțar
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Desfaceți aluatul și așezați-l pe un pătrat de 16 inci de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Rulați într-un cerc de 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Așezați aluatul și pergamentul pe foaia de copt cu margini; aranjați merele în centru, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile; apăsați ușor pentru a sigila. Dot mere cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Bateți albușul de ou și apa împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Perie marginea aluatului cu ou se spală și se presară cu zahăr grosier. Acoperiți ușor cu folie; coaceți încă 25 de minute. Descoperi; coaceți 15-20 de minute sau până când sunt fragede și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 20 de minute.
11
Periați merele cu restul de 1 lingură de sirop de arțar.