Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită și cea mai simplă Slaw
Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită și cea mai simplă Slaw este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, bulion de pui, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită Galben Curry, Cea mai simplă supă de fasole și legume, și Cea Mai Simplă Supă De Tăiței Miso De Legume De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline în oala de supă la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul cu oregano, sare și piper până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați morcovii, cartofii, 3/4 din mazărea despicată și bulionul sau apa. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe neacoperit timp de 40 de minute. Spumă degresată în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați mazărea despicată rămasă și continuați să fierbeți încă 40 de minute, sau până când toate mazărea sunt moi (de obicei merg cu 10 sau chiar 20 de minute mai mult pentru a avea grijă de cea mai încăpățânată mazăre). Se amestecă frecvent pentru a împiedica solidele să ardă pe fund. Gustați pentru sare și piper și serviți fierbinte.
Bateți maioneza, oțetul de mere, sarea și piperul împreună într-un castron. Aruncați cu varza. Gustați pentru echilibru și adăugați mai mult oțet, sare sau piper, dacă este necesar.