Mănâncă pentru opt dolari: Quesadillas de roșii prăjite cu cremă de coriandru

Mănâncă pentru opt dolari: Quesadillas de roșii prăjite cu cremă de Cilantro ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 807 calorii, 28G de proteine, și 48G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați spanac, smântână, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Quesadillas Cheddar afumat cu Salsan de roșii galbene și smântână de lime Cilantro, Quesadillas cu pâine de carne cu cremă de coriandru, și Quesadillas cu pâine de carne cu cremă de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. În castron mic, combinați smântână, coriandru și cayenne. Condimentează după gust cu sare.
În tigaie mare din fontă sau vas de copt, aruncați roșiile împreună cu 1 linguriță de sare, zahăr și ulei de măsline.
Coaceți în cuptor până când roșiile au eliberat mult lichid și pielea lor a început să izbucnească, 15 până la 20 de minute.Rotiți căldura până la 450 de litri F și gătiți până când pielea este blisterată, aproximativ 10 minute.
Împărțiți brânza mărunțită între trei tortilla, aranjând-o pe jumătate din fiecare. Completați fiecare cu 1/3 din spanac și aproximativ 10 roșii (este posibil să aveți câteva resturi).
Încălziți tigaia din fontă de 12 inci sau tigaia la grătar la foc mediu timp de 4-5 minute. Îndoiți tortilele în jumătate și așezați 2 în tigaie cu strat de brânză pe fund. Gătiți până când ambele părți sunt prăjite și brânza este topită, răsturnând o dată la jumătatea gătitului, 3 până la 4 minute.
Tăiați fiecare quesadilla în sferturi și aranjați 6 pe fiecare farfurie. Se acoperă cu cremă de coriandru și se servește.