Mănâncă pentru opt dolari: pulpe de pui coapte cu muștar de arțar cu pene de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: coapse de pui coapte cu muștar de arțar cu pene de cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1089 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,2 USD pe porție. Un amestec de sirop de arțar, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 666 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pulpe De Pui Cu Muștar De Arțar, Pulpe De Pui Cu Muștar De Arțar, și Coapse De Pui Cu Muștar De Arțar.
Instrucțiuni
Într-un castron suficient de mare pentru a ține puiul, combinați oțetul, siropul de arțar, 1 lingură de ulei de măsline, muștar, sare de linguriță și câteva măcinări de piper proaspăt măcinat.
Puneți coapsele de pui în castron și aruncați pentru a acoperi cu marinada.
Se pune la frigider și se lasă la marinat 2-3 ore.
Când este gata de mâncare, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați cartofii în 8 pene fiecare-6 dacă sunt mici.
Așezați-le într-un vas de copt ceramic de 9 x 13 inci și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și sare de linguriță de lux.
Coaceți timp de 15 minute, până când încep să gătească, dar cu siguranță nu sunt gata.
Încălziți lingura rămasă de ulei la foc mare într-o tigaie grea sau o cratiță suficient de mare pentru a se potrivi cu tot puiul.
Lăsați orice marinadă în exces să picure de pe pui, apoi așezați fiecare bucată cu pielea în jos. Gatiti 3 minute, pana cand pielea se rumeneste si se desprinde usor de pe tigaie, apoi intoarceti si gatiti inca 2-3 minute pe a doua parte.
Scoateți puiul din tigaie și așezați deasupra cartofilor.
Se toarnă marinada și vinul în tigaie și se lasă să se fierbe, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate sucurile.
Se toarnă amestecul de marinată peste pui și cartofi.
Rotiți temperatura cuptorului la 400 F. prăjiți puiul și cartofii timp de 20-30 de minute, până când cartofii sunt complet fierți și sucurile de la pui se limpezesc. (Dacă nu sunteți sigur, tăiați puiul pentru a verifica dacă nu mai este roz.)
Scoateți din cuptor și serviți imediat.