Mănâncă pentru opt dolari: Gratin de fasole

Mănâncă pentru opt dolari: Gratin de fasole
Mănâncă pentru opt dolari: gratinul de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: Gnocchi și Gratin de varză roșie, Mănâncă pentru opt dolari: fasole neagră și Chili de cartofi dulci, și Nu pot-mânca-doar-un rulouri de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o cratiță cu apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere și apoi mențineți un foc mic până când fasolea este fragedă; timpul total va varia foarte mult în funcție de fasolea dvs., dar ar trebui să începeți verificarea după 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului. Când fasolea este complet fragedă, condimentați după gust cu sare și lăsați-le să se răcească în lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță sau tigaie mică cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați legumele tăiate cubulețe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
5
Se adaugă usturoiul și salvia și se condimentează cu sare. Gatiti 5 minute si apoi amestecati rosiile. Gatiti inca 5 minute si gustati pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul și puneți-le într-un gratin de dimensiuni medii sau într-un vas de copt (al meu are aproximativ 8 inci pătrat și 2 adâncime). Se amestecă legumele saut și se gustă din nou sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se toarnă suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi aproape.
8
Stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline și acoperiți cu pesmetul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Coaceți timp de 40 de minute într-un cuptor de 350, aruncând o privire ocazional. Dacă gratinul se usucă, puneți cu grijă un pic de lichid de gătit cu fasole la marginea vasului, pentru a evita umezirea firimiturilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista