Mănâncă pentru opt dolari: gratinul de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: Gnocchi și Gratin de varză roșie, Mănâncă pentru opt dolari: fasole neagră și Chili de cartofi dulci, și Nu pot-mânca-doar-un rulouri de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o cratiță cu apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere și apoi mențineți un foc mic până când fasolea este fragedă; timpul total va varia foarte mult în funcție de fasolea dvs., dar ar trebui să începeți verificarea după 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului. Când fasolea este complet fragedă, condimentați după gust cu sare și lăsați-le să se răcească în lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță sau tigaie mică cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați legumele tăiate cubulețe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Se adaugă usturoiul și salvia și se condimentează cu sare. Gatiti 5 minute si apoi amestecati rosiile. Gatiti inca 5 minute si gustati pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul și puneți-le într-un gratin de dimensiuni medii sau într-un vas de copt (al meu are aproximativ 8 inci pătrat și 2 adâncime). Se amestecă legumele saut și se gustă din nou sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se toarnă suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi aproape.
8
Stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline și acoperiți cu pesmetul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Coaceți timp de 40 de minute într-un cuptor de 350, aruncând o privire ocazional. Dacă gratinul se usucă, puneți cu grijă un pic de lichid de gătit cu fasole la marginea vasului, pentru a evita umezirea firimiturilor de pâine.