Mănâncă pentru opt dolari: Gnocchi și Gratin de varză roșie

Mănâncă pentru opt dolari: Gnocchi și Gratin de varză roșie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Serious Eats are 58 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați pesmet de aluat, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: Gratin de fasole, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Varză Cremoasă Și Cartofi, și Mănâncă pentru opt dolari: Tacos ușor de porc cu aragaz lent, cu Crunch de varză roșie și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mare până când strălucește.
Adăugați semințele de chimen și gătiți-le timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, apoi adăugați ceapa și varza și gătiți timp de 1-2 minute, aruncând pentru a acoperi toate legumele cu grăsimea.
Reduceți focul la minim, acoperiți oala și gătiți timp de 45 de minute, amestecând ocazional. Varza trebuie să fie complet ofilită, aproape untă.
Se adaugă sare de linguriță și se amestecă pentru a distribui.
Când au mai rămas aproximativ 20 de minute pentru a merge pe varză, aduceți o oală cu apă la fierbere. Sareți-l Generos, apoi adăugați gnocchi. Gatiti doar 1 minut-mai mult si vor incepe sa se destrame.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Într-o tigaie de copt de 9 x 13 inch, răspândiți aproximativ varza de varză. Aranjați gnocchi deasupra varzei într-un singur strat. Acoperiți cu grămezi de varză rămasă, asigurându-vă că nu lăsați niște gnocchi expuși, astfel încât să devină crocanți.
Presărați pesmetul deasupra și deasupra cu piper proaspăt măcinat.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.
Coaceți timp de 30-40 de minute, până când pesmetul este prăjit și gratinul este bubuit.