Mănâncă pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki

Mănâncă pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 241 calorii. Dacă aveți la îndemână scallions, ghimbir, edamame și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Rachetă, Fasole Edamame Și Alge Hijiki, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Mănâncă pentru opt dolari: fasole neagră și Chili de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți hijiki într-un castron de 1 litru pe jumătate plin cu apă caldă și înmuiați timp de 30 de minute. (Se va îngrășa puțin în timpul înmuierii.) La sfârșitul jumătății de oră, ridicați algele din apă, lăsând în urmă orice nisip și puneți-le într-o strecurătoare pentru a se scurge în timp ce continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului si apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când este fierbinte, întoarceți flacăra la mediu, adăugați morcovii, scallionul și ghimbirul și amestecați un minut. Apoi adăugați edamame, hijiki, zahăr, 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la foc mic și apoi se fierbe, parțial acoperit, la foc mic timp de aproximativ 30 de minute, până când aproape tot lichidul s-a fiert și fasolea este foarte fragedă. Gustați pentru condimente și serviți cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista