Mănâncă pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 241 calorii. Dacă aveți la îndemână scallions, ghimbir, edamame și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Rachetă, Fasole Edamame Și Alge Hijiki, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Mănâncă pentru opt dolari: fasole neagră și Chili de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți hijiki într-un castron de 1 litru pe jumătate plin cu apă caldă și înmuiați timp de 30 de minute. (Se va îngrășa puțin în timpul înmuierii.) La sfârșitul jumătății de oră, ridicați algele din apă, lăsând în urmă orice nisip și puneți-le într-o strecurătoare pentru a se scurge în timp ce continuați.
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului si apoi scurgeti.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când este fierbinte, întoarceți flacăra la mediu, adăugați morcovii, scallionul și ghimbirul și amestecați un minut. Apoi adăugați edamame, hijiki, zahăr, 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la foc mic și apoi se fierbe, parțial acoperit, la foc mic timp de aproximativ 30 de minute, până când aproape tot lichidul s-a fiert și fasolea este foarte fragedă. Gustați pentru condimente și serviți cu orez alb.