Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mămăligă cu legume mediteraneene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ardei grași prăjiți, oțet de vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Mămăligă prăjită cu legume prăjite, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați vinetele cu 1/2 linguriță de sare într-o strecurătoare; lasa sa stea 30 de minute. Clătiți bine; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Scurgeți ardeii grași prăjiți; tăiați ardeii în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vinete, dovlecei și ceapă; saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și ardeiul gras prăjit; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®
6
Adăugați roșii, oțet și piper; gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 8 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și încălziți la foc mediu-mare. Se acoperă polenta cu spray de gătit; se adaugă în tigaie. Căutați pe fiecare parte 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați 2 felii de mămăligă pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți uniform cu amestec de vinete, busuioc, nuci de pin și brânză.