Mămăligă moale cu ciuperci sălbatice și pătrunjel

Polenta moale cu ciuperci sălbatice și pătrunjel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, ceapă eșalotă, crengute de cimbru, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și firimituri de pâine cu pătrunjel, Mamaliga moale cu Saut de ciuperci salbatice, și Mămăligă moale cu ciuperci de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează ciupercile în ulei fierbinte de semințe de struguri la foc mare până se caramelizează ușor. Reduceți căldura la mediu-mare; adăugați șobolani, usturoi și cimbru. Gatiti 3 minute sau pana cand urechile sunt translucide. Se amestecă pătrunjelul și următoarele 3 ingrediente.
Se servește peste mămăligă moale.