Mămăligă la tigaie cu porumb, varză și brânză de capră

Mămăligă la tigaie cu porumb, varză și brânză de capră
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă mămăligă la tigaie cu porumb, varză și brânză de capră. Această rețetă servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 661 de calorii , 22 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 3,22 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, usturoi, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 58 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Cu un scor de 91% , acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ mămăliguță cu brânză de capră cu varză călită , supă de fasole albă și varză cu mămăligă cu brânză de capră și mămăligă de porumb și brânză de capră cu dovleac de vară cu usturoi .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul și amestecați constant timp de 1 minut; nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați 3 căni de apă și aduceți-o la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
În timp ce apa se încălzește, amestecați într-un castron făina de porumb, sarea și 1 cană de apă pentru a obține un amestec omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Când apa din cratiță ajunge la fiert, turnați amestecul în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Bateți constant timp de 3 minute pentru a preveni formarea de cocoloașe. Dați focul la mic. Gatiti 40 de minute, amestecand cu o lingura de lemn la fiecare 10 minute. Se amestecă boabele de porumb și se mai fierbe mămăliga încă 5 minute. Se amestecă ardeiul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se toarnă mămăliga într-o tigaie de 8 x 8 inci unsă ușor și se netezește partea de sus cu o spatulă. Se da la rece mamaliga la frigider timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
În timp ce mămăliga se răcește, tăiați tulpinile și tulpinile centrale ale varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
KaleKale
9
Tăiați frunzele în bucăți de 3 inci.
10
Tăiați mămăliga răcită în 4 triunghiuri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă triunghiurile de mămăligă. Se prajeste mamaliga pana devine maro aurie pe partea inferioara, apoi se intoarce mamaliga si se caleste pana devine maro aurie pe cealalta parte. Aranjați mămăliga pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Preîncălziți grătarul la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
13
Puneți varza și 1/3 cană de apă în tigaia care tocmai a fost folosită pentru prăjirea mămăliga. Acoperiți tigaia și gătiți varza la foc mediu-mare timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Asezati feliile de rosii deasupra triunghiurilor de mamaliga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
15
Se presara branza de capra deasupra feliilor de rosii. Prăjiți mămăliga până când brânza se topește și roșiile încep să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
16
Aranjați varza kale pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
17
Puneți triunghiurile de mămăligă fierbinte deasupra varzei și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
KaleKale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista