Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Polenta la grătar cu vinetă Morel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 7.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, frunze de pătrunjel, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Somon la grătar cu vinetă Morel, Coaste cu crustă Morel cu mămăligă, și Arctic Char cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tăietor de cerc de 2 inci
3
Ungeți generos un vas mare de copt superficial și lăsați-l deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de pui la fiert. Se toarnă încet polenta și sarea, amestecând constant cu un tel de sârmă. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn până se îngroașă și se netezește, aproximativ 20 până la 25 de minute. Îndoiți porumbul, parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Cu un tăietor de cerc de 2 inci, tăiați polenta răcită în cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se unge cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. Grătați pe ambele părți până se rumenesc. Aranjați polenta pe un platou și lingurați vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se presara cu patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Într-un blender, amestecați oțetul, șalotul și muștarul până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de nucă și 1/2 cană de ulei de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Nuc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Scoateți ciupercile de pe foc și tocați-le grosolan. Îndoiți ciupercile în vinetă. Puneți vinaigreta peste polenta la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime