Mămăligă la grătar cu porumb și salsa verde

Mămăligă la grătar cu porumb și salsa verde
Mămăligă prăjită cu porumb și salsan verde este o garnitură mexicană. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 532 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită avocado, ulei de măsline, coriandru și brânză vegetariană. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Încercați Prăjituri cu mămăligă la grătar și creveți picanți Chipotle, Prăjituri Jalapeno-Jack Polenta Cu Salsa De Porumb Coriandru, și Somon înnegrit cu Polentan brânzos și piersică picantă + Salsa de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1,5 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. În timp ce amestecați apa în mod constant cu o lingură de lemn, vârful în mămăligă într-un flux constant. Coborâți focul, astfel încât mămăliga să nu se stropească prea mult, apoi gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Între timp, tapetați o tavă de 40 x 30 cm cu pergament de copt. Amestecați porumbul, ardeiul iute și brânza rasă în mămăligă cu 2 lingurițe de sare, apoi scoateți lingura pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Întindeți-vă într-un dreptunghi aspru, asigurându-vă că mămăliga este împachetată strâns și că nu există goluri. Acoperiți cu o altă foaie de pergament de copt și o tavă plată de copt, apoi acoperiți cu câteva cutii sau borcane pentru a apăsa și aplatiza mămăliga În timp ce o răciți la frigider cel puțin 2 ore, sau până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Înainte de a face grătar, amestecați avocado, castraveți, ceapă de primăvară, coriandru, tei și 2 lingurițe de ulei cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Subţire-Subţire-
4
Încălziți grătarul (sau o tigaie), tăiați marginile de pe mămăliga setată la neaten, apoi feliați în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Periați ambele părți ale fiecărei pene cu puțin din uleiul rămas și grătar sau grătar timp de 5 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți câteva pene de persoană, acoperite cu o lingură generoasă de salsa verde groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista