Mămăligă la grătar cu porumb și salsa verde
Mămăligă prăjită cu porumb și salsan verde este o garnitură mexicană. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 532 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită avocado, ulei de măsline, coriandru și brânză vegetariană. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Încercați Prăjituri cu mămăligă la grătar și creveți picanți Chipotle, Prăjituri Jalapeno-Jack Polenta Cu Salsa De Porumb Coriandru, și Somon înnegrit cu Polentan brânzos și piersică picantă + Salsa de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1,5 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. În timp ce amestecați apa în mod constant cu o lingură de lemn, vârful în mămăligă într-un flux constant. Coborâți focul, astfel încât mămăliga să nu se stropească prea mult, apoi gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Între timp, tapetați o tavă de 40 x 30 cm cu pergament de copt. Amestecați porumbul, ardeiul iute și brânza rasă în mămăligă cu 2 lingurițe de sare, apoi scoateți lingura pe tavă.
Întindeți-vă într-un dreptunghi aspru, asigurându-vă că mămăliga este împachetată strâns și că nu există goluri. Acoperiți cu o altă foaie de pergament de copt și o tavă plată de copt, apoi acoperiți cu câteva cutii sau borcane pentru a apăsa și aplatiza mămăliga În timp ce o răciți la frigider cel puțin 2 ore, sau până la o zi.
Înainte de a face grătar, amestecați avocado, castraveți, ceapă de primăvară, coriandru, tei și 2 lingurițe de ulei cu condimente.
Încălziți grătarul (sau o tigaie), tăiați marginile de pe mămăliga setată la neaten, apoi feliați în 12 pene.
Periați ambele părți ale fiecărei pene cu puțin din uleiul rămas și grătar sau grătar timp de 5 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și fierbinți.
Serviți câteva pene de persoană, acoperite cu o lingură generoasă de salsa verde groasă.