Mămăligă Glazurată Cu Gem Fierbinte De Fructe De Pădure
Polenta glazurată cu gem fierbinte de fructe de pădure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 230 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gem De Cireșe, Clătite Cu Boabe De Mămăligă, și Brioșe Cu Mămăligă Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Împărțiți fructele de pădure în mod egal între 4 (4 uncii) boluri mici sau ramekine.
Presărați fiecare cu 1/2 linguriță zahăr granulat; pus deoparte.
Combinați mămăliga și laptele într-o cratiță medie la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana se omogenizeaza si se incinge, amestecand cu un tel.
Îndepărtați amestecul de mămăligă de pe foc; se amestecă 1 1/2 linguri zahăr granulat, unt, vanilie și sare.
Împărțiți amestecul de mămăligă peste fructe în boluri; presărați 1 linguriță de zahăr brun peste fiecare bol.
Așezați bolurile pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se topește zahărul.
Lăsați să stea înainte de servire.