Mămăligă cu sos rapid de ciuperci și carne

Polenta cu sos rapid de ciuperci și carne este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 328 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, mămăligă instant, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă crocantă acoperită cu spanac saut și sos de ciuperci și carne la foc mic, Tort cu strat de mămăligă cu sos de carne, și Prăjituri cu mămăligă cu sos rapid de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ciuperci, oregano și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când ciupercile își eliberează apa, 3 până la 5 minute.
Adăugați curcanul și gătiți, amestecând și despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile și zahărul, se aduce la foc mic și se fierbe până se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Aduceți 4 1/2 căni de apă și 1 linguriță. sare la fiert într-o cratiță mică.
Bateți mămăliga și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă. Împărțiți mămăliga între boluri, acoperiți cu sos, presărați parmezan și serviți imediat.