Mămăligă cu Salsa de roșii proaspete

Mămăligă cu Salsa de roșii proaspete
Mamaliga cu salsa de rosii proaspete ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 3,91 USD pe porție. O porție conține 949 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, suc de lămâie, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Ouă fierte cu Polentan și Salsa proaspătă, Ouă Fierte Cu Polentan Și Salsa Proaspătă, și Tartă de busuioc de roșii cu crustă de mămăligă adaptată de La Donna Hay ' s în stare proaspătă și ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare. Se amestecă usturoiul. Adăugați treptat cereale; gatiti 1-3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură.
3
Se întinde în tigaie pătrată unsă de 8 inci; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
La frigider 30 de minute sau până când este ferm.
5
Tăiați în pătrate de 4 (4 inci); tăiați fiecare pătrat în diagonală în sferturi pentru a forma 4 triunghiuri. (Ar trebui să aveți un total de 16 triunghiuri.)
6
Se încălzește 2 lingurițe. ulei în tigaie mare se lipeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 8 triunghiuri de mămăligă; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu restul de 2 lingurițe. triunghiuri de ulei și polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se presară cu brânză; se lasă să stea până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Între timp, amestecați ingredientele rămase.
11
Se servește peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate79
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista