Mămăligă cu salată de iarnă, ou Pocat și brânză albastră de la ' Feast
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați mămăliga cu salată de iarnă, ou Pocat și brânză albastră de la 'Feast. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, brânză dubliner și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă Cu Salată De Iarnă, Ou Pocat Și Rețetă De Brânză Albastră, Mămăligă cu gutui Pocat de Port și brânză albastră, și Ou pocat peste mămăligă cremoasă [cu ciuperci de stridii, brânză albastră și fistic] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni (720 ml) de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Adăugați încet mămăliga, amestecați cu o lingură de lemn și adăugați 1 linguriță de sare. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când mămăliga este fragedă și complet gătită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați laptele, 2 linguri de unt și cheddarul în Mămăligă și amestecați împreună la foc mediu-mic până când se încălzește și suficient de moale pentru a cădea ușor dintr-o lingură, încă câteva minute. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Resturi Proaspete
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Încălziți uleiul de măsline în cea mai mare tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt carbonizate și au izbucnit, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați radicchio și frisincroume și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă oțetul, restul de 1/2 cană (120 ml) apă și restul de 1 lingură de unt. Reduceți căldura la mediu-scăzut și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Lingurați mămăliga în boluri și acoperiți cu salata și ouăle pocate. Zdrobiți brânza albastră deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat