Mămăligă cu ragut de ciuperci fumurii
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Mămăliga cu Ragou de ciuperci afumate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 302 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, căței de usturoi, C până la Rh și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Mămăligă cu Ragou de ciuperci, Ragout de ciuperci cu mămăligă, și Mămăligă cremoasă și ragut de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti mămăliga, combinați primele 4 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inci, amestecând bine.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când lichidul este absorbit. Acoperiți mămăliga și păstrați-o caldă.
Pentru a pregăti ragoul, în timp ce mămăliga se coace, încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați ciuperci și 1/2 linguriță sare; gatiti 10 minute sau pana cand ciupercile elibereaza umezeala si incep sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Adăugați vin, ardei iute, oregano și usturoi. Reduceți căldura la mediu și gătiți 1 minut sau până când lichidul se evaporă, amestecând continuu. Se amestecă roșiile și se fierbe la foc mic 15 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Lingură ragout peste polenta; se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când brânza începe să se topească.