Mămăligă cu Ragou de legume

Mămăligă cu Ragou de legume
Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta cu Ragout de legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați porumb, parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale, și Ragout Minestrone Peste Mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți dovleceii; tăiați și aruncați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Tăiați dovleceii în felii de 1/2 inch. Tăiați și aruncați capetele tulpinii ciupercilor. Clătiți ciupercile, scurgeți-le și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Tăiați ceapa transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați frecvent dovleceii, ciupercile, ceapa, usturoiul și 1/2 cană de bulion până când bulionul s-a evaporat și legumele se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 1/2 cană mai mult bulion și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite. Se amestecă roșiile și se toarnă legumele într-un castron; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Pentru tigaie, adăugați bulionul rămas, mămăliga și porumbul. Se amestecă la foc mare până la fierbere, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Lingurați mămăliga în boluri largi. Se acoperă în mod egal cu amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați brânză și ceapă verde peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista