Mămăligă cu Ragou de legume
Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta cu Ragout de legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați porumb, parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale, și Ragout Minestrone Peste Mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți dovleceii; tăiați și aruncați capetele.
Tăiați dovleceii în felii de 1/2 inch. Tăiați și aruncați capetele tulpinii ciupercilor. Clătiți ciupercile, scurgeți-le și tăiați-le în sferturi.
Tăiați ceapa transversal în felii de 1/4 inch.
Într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați frecvent dovleceii, ciupercile, ceapa, usturoiul și 1/2 cană de bulion până când bulionul s-a evaporat și legumele se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Adăugați 1/2 cană mai mult bulion și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite. Se amestecă roșiile și se toarnă legumele într-un castron; păstrați cald.
Pentru tigaie, adăugați bulionul rămas, mămăliga și porumbul. Se amestecă la foc mare până la fierbere, 3 până la 4 minute.
Lingurați mămăliga în boluri largi. Se acoperă în mod egal cu amestecul de legume.
Presărați brânză și ceapă verde peste porții.