Mămăligă cu gutui Pocat de Port și brânză albastră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă $2.05 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, mămăligă, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mămăligă Cu Salată De Iarnă, Ou Pocat Și Rețetă De Brânză Albastră, Mămăligă cu salată de iarnă, ou Pocat și brânză albastră de la ' Feast, și Ou pocat peste mămăligă cremoasă [cu ciuperci de stridii, brânză albastră și fistic] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați gutui; reduceți căldura la mediu-scăzut (amestecul abia va fierbe) și gătiți 45 de minute sau până când gutuiul este fraged.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Se strecoară amestecul de gutui printr-o sită într-un bol, rezervând gutui și lichid; aruncați rozmarinul. Întoarceți lichidul în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la aproximativ 1/4 cana; păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Aranjați feliile de mămăligă în tigaie într-un singur strat; se presara cu piper. Gatiti timp de 8 minute sau pana se rumeneste usor; întoarceți și gătiți încă 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați rondele de mămăligă pe o foaie de copt. Completați fiecare rundă cu 1 lingură de gutui și aproximativ 1 linguriță de brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Așezați rundele pe un platou; stropiți uniform cu lichidul redus de braconaj.