Polenta cu Gorgonzolan și migdale este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă cu gătit rapid, gorgonzola dolce, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă cu praz și Gorgonzola, Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola, și Friptură de fustă cu mămăligă Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă, lapte și 3/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se presară în polenta și se gătește peste mediucăldură, amestecând constant, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se servește presărat cu Gorgonzola, migdale și 1/2 linguriță de piper negru măcinat grosier.