Mămăligă cu Gorgonzola și migdale

Mămăligă cu Gorgonzola și migdale
Polenta cu Gorgonzolan și migdale este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă cu gătit rapid, gorgonzola dolce, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă cu praz și Gorgonzola, Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola, și Friptură de fustă cu mămăligă Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, lapte și 3/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se presară în polenta și se gătește peste mediucăldură, amestecând constant, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se servește presărat cu Gorgonzola, migdale și 1/2 linguriță de piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
GorgonzolaGorgonzola
MigdaleMigdale
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista