Mămăligă cu creveți și roșii

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Polenta cu creveți și roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 442 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de creveți, bulion de legume, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă cu creveți și roșii, Mămăligă Cheddar cu roșii uscate la soare și creveți, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați creveții cu sare. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți și saut, amestecând, până la roz și fierte, 2 până la 3 minute. În ultimul minut de gătit, adăugați usturoi și piper roșu și continuați să vă bucurați.
Scoateți creveții din tigaie și lăsați-i deoparte.
Adăugați roșiile și sucul în tigaie și dați la fiert. Se reduce focul și se fierbe până când roșiile sunt moi și sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.
În timp ce roșiile se gătesc, aduceți 2 căni de apă, bulion de legume și 1/2 linguriță. sare la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii. Bateți încet în mămăligă. Reduceți căldura la minim și gătiți până când mămăliga este groasă și netedă, amestecând des, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul și parmezanul.
Puneți mămăliga în boluri, puneți sosul de roșii peste mămăligă și acoperiți cu creveți.