Mămăligă Cremoasă Pentru Micul Dejun
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Mămăliga cremoasă pentru micul dejun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 233 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gem de mure, mămăligă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mămăligă cremoasă pentru micul dejun cu Asiago, cimbru, slănină și ouă Pocate, Mic Dejun Polenta, și Mămăligă pentru micul dejun al tatălui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 3 căni de apă și laptele la fierbere. Reduceți căldura, astfel încât lichidul abia fierbe.Amestecând constant, se toarnă mămăligă într-un flux subțire și constant, oprindu-se ocazional pentru a rupe orice bulgări. Se amestecă zahărul și sarea.
Fierbeți, amestecând des, până când mămăliga este moale și cremoasă pentru a mușca, 20 până la 40 de minute (dacă căldura este prea mare, bulele pot "scuipa" Globuri de mămăligă fierbinte din tigaie).
Polenta de polenta în boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de gem de mure și o păpușă de crme frache.