Mămăligă Cremoasă Pentru Micul Dejun

Mămăligă Cremoasă Pentru Micul Dejun
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Mămăliga cremoasă pentru micul dejun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 233 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gem de mure, mămăligă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mămăligă cremoasă pentru micul dejun cu Asiago, cimbru, slănină și ouă Pocate, Mic Dejun Polenta, și Mămăligă pentru micul dejun al tatălui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 3 căni de apă și laptele la fierbere. Reduceți căldura, astfel încât lichidul abia fierbe.Amestecând constant, se toarnă mămăligă într-un flux subțire și constant, oprindu-se ocazional pentru a rupe orice bulgări. Se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Fierbeți, amestecând des, până când mămăliga este moale și cremoasă pentru a mușca, 20 până la 40 de minute (dacă căldura este prea mare, bulele pot "scuipa" Globuri de mămăligă fierbinte din tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Polenta de polenta în boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de gem de mure și o păpușă de crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De MureGem De Mure
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista