Mămăligă cremoasă cu ragu de roșii-porumb

Mămăligă cremoasă cu ragu de roșii-porumb
Mămăligă cremoasă cu ragu de roșii-porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 616 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă grosieră, jalapeincroximalo, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mămăligă cremoasă și ragut de ciuperci, Rago de ciuperci cu mămăligă cremoasă, și Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați un vârf de sare, apoi adăugați încet mămăliga într-un flux constant, subțire, amestecând constant, pentru a evita cocoloașele. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana se inmoaie si foarte gros, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați 1/2 cană de mascarpone, parmezanul și 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt în ulei într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați porumbul și jalapeo și gătiți până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se încălzește și unele dintre sucurile de roșii au fost eliberate, aproximativ 5 minute. Se amestecă busuiocul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se amestecă mămăliga; adăugați puțină apă fierbinte dacă este prea groasă și lingurați în boluri. Se acoperă cu ragoul de roșii-porumb, se ornează cu crenguțe de cimbru și se servește fierbinte. Treceți mai multă brânză mascarpone la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Recomandare de vin: un Merlot rotund și bogat ar completa perfect mămăliga și ar avea suficientă margine pentru a echilibra sosul. Luați în considerare Meerlust din 1995 din Africa de Sud sau Silverado din 1996 din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista