Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate

Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate
Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 986 calorii, 13g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcov, trufe conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie conservate ai putea urma acest curs principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați mamaliga cremoasa si ciuperci, Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, și Mămăligă Albă Cremoasă Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru polenta cremoasă: într-o cratiță grea, combinați smântâna și laptele și încălziți la foc mediu-mare doar până când încep să apară bule mici la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sarea și amestecați smântâna și laptele până când sunt destul de spumoase. (Nu am o explicație științifică cu privire la motivul pentru care acest pas de amestecare este important; dar știu din experiență că atunci când nu o fac, polenta mea nu pare la fel de delicioasă ca de obicei. Deoarece această măturică inițială este ușoară și nu durează practic nici un moment, vă recomand să o faceți și voi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați mămăliga și continuați să bateți amestecul pe măsură ce ajunge la fierbere. Continuați să bateți încă 3 minute. Reduceți focul la foarte scăzut, acoperiți tigaia și gătiți mămăliga, amestecând la fiecare 5 minute (treceți la o lingură de lemn), până când făina de porumb este complet gătită și destul de fragedă, 2 1/2 până la 3 1/2 ore. Poate părea foarte subțire inițial, dar se va îngroșa treptat. Pe măsură ce mămăliga gătește, se va forma o piele pe fundul și părțile laterale ale tigaiei (dacă nu folosiți o tigaie antiaderentă), care este adecvată și care conferă mămăligii o aromă ușor prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru fricassee de ciuperci trufate: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până când șalotele încep să se coloreze pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați ciupercile și ardeiul roșu zdrobit după gust și gătiți până când lichidul este eliberat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați reducerea de pui, aduceți la fierbere, reduceți la fierbere și gătiți până când lichidul este redus la jumătate. (Puteți pregăti ciupercile înainte până în acest moment; reîncălziți-le la foc mediu-mare chiar înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
ReducereReducere
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Chiar înainte de servire, amestecați untul, grana padano sau Parmigiano-Reggiano și arpagicul dacă folosiți. Polenta ar trebui să se toarnă din lingură în timp ce o serviți și se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Dacă este necesar, puteți subția polenta cu puțin lapte chiar înainte de servire. Împărțiți polenta între boluri sau farfurii încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Chiar înainte de servire, reîncălziți ciupercile, dacă este necesar. Aruncați ciupercile cu arpagicul și trufele conservate. Puneți câteva ciuperci și câteva sucuri de gătit peste fiecare porție de mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
TrufeTrufe
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
10
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Clătiți oasele de pui și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întindeți-le într-un singur strat, cu o cameră mică între oase pe o tigaie mare sau câteva foi mai mici. Prăjiți până se rumenesc, răsturnând și întorcând oasele la fiecare 15 minute, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Într-un vas mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Adăugați țelina, morcovii, usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se rumenesc bine, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați vinul, roșiile și oasele în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi totul cu aproximativ 2 inci (aproximativ 6 litri). Gatiti la foc mediu (doriti un foc mic, nu un fierbere) pana cand puiul cade din os si stocul are o aroma completa, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
16
Scoateți puiul și strecurați bulionul de mai multe ori printr-un chinois sau alt filtru fin. Dacă doriți să faceți și să utilizați reducerea imediat, îndepărtați orice grăsime vizibilă care plutește deasupra stocului. În caz contrar, răciți stocul până când grăsimea se solidifică deasupra și apoi răzuiți și aruncați cea mai mare parte a acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
17
Se toarnă stocul degresat într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce ușor căldura, astfel încât stocul să nu fiarbă atât de furios. Pe măsură ce stocul se fierbe, o parte din acesta va rămâne pe părțile laterale ale cratiței; folosiți o lingură sau o oală pentru a turna o parte din stoc peste aceasta pentru a o degrada. (Acest lucru va crește și mai mult intensitatea aromei.) Continuați să fierbeți până când stocul s-a întunecat și s-a redus la aproximativ 1 litru. Timpul va dura va varia, dar probabil va dura cel puțin 20 până la 30 de minute. Utilizați imediat, refrigerați până la trei zile sau congelați. Face aproximativ 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic

Ingrediente

1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi conservate (aproximativ, tocate grosierroșii întregi conservate (aproximativ, tocate grosier1morcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier2ceapațelină, tocată grosierțelină, tocată grosier3kilogrameDespre oasele de puiDespre oasele de pui1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii făină de porumb, de preferință sol grosier (aproximativuncii făină de porumb, de preferință sol grosier (aproximativ4creveți și cu veneArdei roșu zdrobitArdei roșu zdrobit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec12 lingurițe de pudră de usturoiarpagic proaspăt tăiatarpagic proaspăt tăiat1Oreos dublu umplutarpagic proaspăt tocat, opționalarpagic proaspăt tocat, opțional4crenguțerozmarin proaspăt, zdrobit cu partea plictisitoare a cuțitului unui bucătarrozmarin proaspăt, zdrobit cu partea plictisitoare a cuțitului unui bucătar12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmGrana Padano proaspăt rasă sau Parmigiano-ReggianoGrana Padano proaspăt rasă sau Parmigiano-Reggiano4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci domestice și sălbatice mixte, feliate sau tăiate în bucăți naturale (aproximativ 2 căni)ciuperci domestice și sălbatice mixte, feliate sau tăiate în bucăți naturale (aproximativ 2 căni)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1(vinete)ceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier1Oreos dublu umpluttrufe conservatetrufe conservate21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista