Reteta mâncarea chineză a mamei este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Acest curs principal are 457 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, tăiței chow mein, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare sunt Cum de a găti: Chop suey, un bine-iubit chinez se amestecă prăjit fel de mâncare de legume mixte, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orez spaniol al mamei.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă; scoateți pe prosopul de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați carnea de porc în 3-in. x 1/2-în. benzi. În picăturile de slănină, amestecați carnea de porc și usturoiul la foc mediu-mare timp de 2-3 minute. Se amestecă 1/2 cană de apă, sos de soia, ghimbir și piper. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați ardeiul verde, ceapa și țelina; se prăjește la foc mediu-mare timp de 3 minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați castane de apă, lăstari de bambus și slănină; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Muguri De Bambus
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Serviți peste orez sau tăiței chow mein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.