mâncare serioasă de confort: slănină, pui și fasole verde

Nevoie de o curs principal fără gluten? mâncare serioasă de confort: slănina, puiul și fasolea verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 857 calorii, 56G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, ceapă, lapte de cocos plin de grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Șuncă și fasole Crockpot – un aliment de bază pentru confortul sudic, O Saturare De Fasole Și O Seară Rece Veri, Confort Alimente, și Cartofi pentru copii zdrobiți la grătar cu sos verde Harissa {Comfort Food} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu, gătiți slănină și puneți-o deoparte pe prosoape de hârtie.Gatiti puiul in unsoarea de bacon ramasa.
Adăugați unt sau ghee în tigaie dacă nu există suficientă grăsime.
Adăugați usturoiul și ceapa și reduceți focul la mediu, amestecând până când usturoiul și ceapa sunt fragede.
Adăugați fasolea verde și slănina gătită, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 5 minute. Se amestecă brânza și laptele de cocos până se amestecă bine.