Mâncare pentru doi: Lasagna cu vinete și Bietă

Mâncare pentru doi: Lasagna cu vinete și Bietă
Mâncare pentru doi: Lasagna cu vinete și Bietă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 667 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, ou, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curat Mananca Pui & Chard, Mâncare pentru doi: Ciorbă Elvețiană cu roșii și naut, și Curat Mănâncă Pizza Lasagna Rolls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor pachetului. Cu excepția cazului în care este proaspăt de grădină, sareți vinetele, lăsați să stea 30 de minute, apoi ștergeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Ungeți ușor ambele părți ale feliilor de vinete cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
4
Așezați feliile pe o tigaie și coaceți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 30 de minute în total. Se toacă grosier. Nu opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți 2 linguri de ulei și untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați bietul, presărați cu 1/2 linguriță de sare și gătiți până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați vinul, acoperiți și gătiți până când smogul este fraged și tigaia este uscată, aproximativ 10 minute. Întoarceți amestecul pe o tăietură și tocați-l bine. Într-un castron, amestecați împreună ricotta, 1/3 cană de apă și oul, apoi amestecați bietul. Gustați și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Întindeți 1/3 cană de sos de roșii peste fund și acoperiți cu un strat de paste. Împrăștiați un sfert din brânza rasă deasupra și adăugați un sfert din vinete, amestecul de ricotta și mozzarella. Urmați cu un alt strat de paste și repetați încă trei straturi. Se încheie cu un strat de paste și sosul rămas. Acoperiți cu folie, înclinându-l deasupra suprafeței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Coaceți în cuptorul 400 F de 20 până la 30 de minute sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți folia și coaceți încă 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista