Mâncare pentru doi: fursecuri cu unt de arahide

Mâncare pentru doi: fursecuri cu unt de arahide
Mâncarea pentru doi: prăjiturile cu unt de arahide sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Curat Mănâncă Plăcintă Cu Unt De Arahide, Curățați Consumul De Pâine Cu Unt De Arahide, și Curățați Mâncând Cupe De Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare și încălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună într-un castron mare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți untul și zaharurile împreună într-un castron mare folosind un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, trei până la șase minute. Bateți untul de arahide până se încorporează complet, aproximativ 30 de secunde. Bateți vanilia, apoi ouăle, pe rând, până se combină, aproximativ 30 de secunde, răzuind vasul și bătătoarele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Reduceți viteza mixerului la scăzut și amestecați încet amestecul de făină până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă arahidele măcinate până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Lucrând cu trei linguri de aluat la un moment dat, rulați aluatul în bile și așezați-vă pe două foi de copt căptușite cu pergament, distanțate la aproximativ doi centimetri. Folosiți o furculiță înmuiată în apă pentru a impresiona un design încrucișat deasupra cookie-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți până când marginile sunt aurii și centrele s-au umflat și încep să se dezumfle, 10 până la 12 minute, rotind și comutând foile de copt la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați fursecurile să se răcească pe foile de copt timp de 10 minute, apoi serviți cald sau transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Aluatul poate fi făcut înainte prin Pasul trei și fie acoperit strâns cu folie de plastic și refrigerat timp de până la trei zile, fie porționat și congelat (faceți Designul încrucișat înainte de congelare). Când este gata de coacere, reduceți temperatura cuptorului la 300 de litri F și măriți timpul de coacere la 17 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista