Mâncare caldă cu șuncă și tăiței
„Mâncare caldă cu șuncă și tăiței” ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă conține 4 porții, cu 566 de calorii , 28 g de proteine și 25 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, pesmet, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este destul de bun. Încercați „Mâncarea la caserolă cu pui și tăiței” , „Supa de tăiței picantă și acră” și „Baba Gonoush (mâncare egipteană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți 2 linguri de unt; încorporați făina și amestecați până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați treptat laptele. Aduceți la fierbere la foc mediu; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Luați de pe foc; adăugați brânza și sarea, amestecând până când brânza se topește.
Adăugați șunca, tăițeii și mazărea.
Se toarnă într-o tavă de copt unsă cu o capacitate de 1 litru. Se topește untul rămas; se adaugă pesmetul și pătrunjelul.
Presărați peste caserolă.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 30 de minute sau până când se încălzește complet.