Mystery Pecan Pie

Mystery Pecan Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Mystery Pecan Pie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 547 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, cremă de brânză, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Chiftele Misterioase, și Cocktail Misterios.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți ingredientele de topping până când sunt bine combinate. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Într-un castron mediu folosind un mixer manual, amestecați crema de brânză, zahărul, sarea, vanilia și oul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă în coajă de plăcintă. Se acoperă cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
5
Se toarnă topping peste nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Coaceți timp de 45 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schmitt Sohne Relax Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Schmitt Sohne Relax Riesling
Schmitt Sohne Relax Riesling
Relax Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice. Aciditatea naturală conferă acestui vin un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udă. Un vin de petrecere perfect sau poate fi savurat cu o varietate de alimente, de la fructe de mare și păsări de curte până la mâncare orientală și salate proaspete.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista