Mustar, somon de soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bok choy, muștar brun, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Taitei Cu Sos De Soia, și Sos De Soia-Susan.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.