Muștar Portocaliu De Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați muștarul portocaliu de afine. O porție conține 20 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 70. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul granulat, sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney de afine-portocale cu semințe de chimen, fenicul și muștar, Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Clătite de afine-portocale cu sirop de afine-arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șapte borcane de 4 uncii pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apă fierbinte. Între timp, puneți jantele și capacele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați jantele și capacele să se odihnească în apă fierbinte.
Aduceți oțetul la fiert în oală mică la foc mare.
Scoateți oala de pe foc și adăugați semințe de muștar. Acoperiți oala și lăsați să stea până când semințele de muștar au absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ o oră.
Transferați semințele și orice lichid rămas în blender.
Adăugați o cană de apă și amestecați până când amestecul este neted și majoritatea semințelor de muștar sunt tocate.
Adăugați afine și amestecați până se toacă, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale și amestecați conținutul după cum este necesar.
Se toarnă conținutul blenderului în oală mare.
Adăugați sucul de portocale și coaja de portocală și dați la fiert. Se amestecă zahărul, muștarul uscat și ienibaharul. Continuați să fierbeți amestecul, amestecând constant, până când se îngroașă și se reduce puțin, aproximativ douăsprezece minute.
Puneți muștarul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia sunt strânse.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți-o la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți căldura, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați să se odihnească netulburat pe blat timp de șase ore sau peste noapte.