Muștar Portocaliu De Afine

Muștar Portocaliu De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați muștarul portocaliu de afine. O porție conține 20 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 70. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul granulat, sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney de afine-portocale cu semințe de chimen, fenicul și muștar, Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Clătite de afine-portocale cu sirop de afine-arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șapte borcane de 4 uncii pe raft într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apă fierbinte. Între timp, puneți jantele și capacele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați jantele și capacele să se odihnească în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Aduceți oțetul la fiert în oală mică la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți oala de pe foc și adăugați semințe de muștar. Acoperiți oala și lăsați să stea până când semințele de muștar au absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați semințele și orice lichid rămas în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați o cană de apă și amestecați până când amestecul este neted și majoritatea semințelor de muștar sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Adăugați afine și amestecați până se toacă, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale și amestecați conținutul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
9
Se toarnă conținutul blenderului în oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați sucul de portocale și coaja de portocală și dați la fiert. Se amestecă zahărul, muștarul uscat și ienibaharul. Continuați să fierbeți amestecul, amestecând constant, până când se îngroașă și se reduce puțin, aproximativ douăsprezece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Puneți muștarul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia sunt strânse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți-o la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți căldura, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scoateți borcanele din oală și lăsați să se odihnească netulburat pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții70
Scor De Sănătate2
Revista