Muștar de porc cu Spaetzle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu muștar cu Spaetzle. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, smântână, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc prăjit la tigaie cu Spaetzle de muștar și salsa de Cilantro de mere, Somon la grătar cu fenicul și Spaetzle de muștar creol, și Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti spaetzle urmând instrucțiunile pachetului, adăugând morcovii feliați în ultimele 10 minute de gătit.
Între timp, feliați filetul de porc pe jumătate pe lungime; apoi feliați transversal în felii subțiri, groase de 1/4 până la 1/2 inci.
Așezați feliile de porc în punga de depozitare a alimentelor din plastic cu făina, 1/4 linguriță piper și 1/4 linguriță sare; sigiliu; se agită pentru a acoperi feliile de porc uniform.
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, dacă este necesar, adăugați feliile de porc. Gatiti, intoarcand, pana nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea verde congelată, rupându-le și ceapa; gatiti, amestecand, timp de 4 minute.
Între timp, amestecați împreună smântână, muștar, lapte, mărar, rămânând 1/2 linguriță piper și rămânând 1/4 linguriță sare într-un bol.
Se adaugă amestecul de porc în tigaie, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu; gătiți, neacoperit, 5 minute sau până când legumele sunt fragede și sosul este gros și cremos.
Scurgeți amestecul spaetzle-morcov. Aranjați pe platou. Sus cu amestec de carne de porc-legume.