Muștar de porc cu Spaetzle

Muștar de porc cu Spaetzle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu muștar cu Spaetzle. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, smântână, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc prăjit la tigaie cu Spaetzle de muștar și salsa de Cilantro de mere, Somon la grătar cu fenicul și Spaetzle de muștar creol, și Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti spaetzle urmând instrucțiunile pachetului, adăugând morcovii feliați în ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, feliați filetul de porc pe jumătate pe lungime; apoi feliați transversal în felii subțiri, groase de 1/4 până la 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
3
Așezați feliile de porc în punga de depozitare a alimentelor din plastic cu făina, 1/4 linguriță piper și 1/4 linguriță sare; sigiliu; se agită pentru a acoperi feliile de porc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, dacă este necesar, adăugați feliile de porc. Gatiti, intoarcand, pana nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați fasolea verde congelată, rupându-le și ceapa; gatiti, amestecand, timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Între timp, amestecați împreună smântână, muștar, lapte, mărar, rămânând 1/2 linguriță piper și rămânând 1/4 linguriță sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se adaugă amestecul de porc în tigaie, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu; gătiți, neacoperit, 5 minute sau până când legumele sunt fragede și sosul este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scurgeți amestecul spaetzle-morcov. Aranjați pe platou. Sus cu amestec de carne de porc-legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista