Muștar arțar somon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 462 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la self.com are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Glazurat Cu Muștar De Arțar, Somon afumat de muștar-arțar pentru doi, și Somon La Cuptor Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați quinoa cu nuci de pin, 1 linguriță ulei de măsline, suc de lămâie. Saut spanac în 1 linguriță ulei de măsline, usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
2
Combinați muștarul Dijon, siropul de arțar, o liniuță fiecare sare de mare, fulgi de ardei roșu, piper negru; întindeți somonul cu amestec. Se fierbe somonul până se fulgează ușor cu o furculiță, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel, Cu Os
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se servește cu spanac și quinoa.Aruncați quinoa cu nuci de pin, 1 linguriță ulei de măsline, suc de lămâie. Saut spanac în 1 linguriță ulei de măsline, usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4
Combinați muștarul Dijon, siropul de arțar, o liniuță fiecare sare de mare, fulgi de ardei roșu, piper negru; întindeți somonul cu amestec. Se fierbe somonul până se fulgează ușor cu o furculiță, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel, Cu Os
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se servește cu spanac și quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.