Muștar Arțar Somon
Muștar arțar somon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 462 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la self.com are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Glazurat Cu Muștar De Arțar, Somon afumat de muștar-arțar pentru doi, și Somon La Cuptor Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați quinoa cu nuci de pin, 1 linguriță ulei de măsline, suc de lămâie. Saut spanac în 1 linguriță ulei de măsline, usturoi tocat.
Combinați muștarul Dijon, siropul de arțar, o liniuță fiecare sare de mare, fulgi de ardei roșu, piper negru; întindeți somonul cu amestec. Se fierbe somonul până se fulgează ușor cu o furculiță, 5 până la 7 minute.
Se servește cu spanac și quinoa.Aruncați quinoa cu nuci de pin, 1 linguriță ulei de măsline, suc de lămâie. Saut spanac în 1 linguriță ulei de măsline, usturoi tocat.
Combinați muștarul Dijon, siropul de arțar, o liniuță fiecare sare de mare, fulgi de ardei roșu, piper negru; întindeți somonul cu amestec. Se fierbe somonul până se fulgează ușor cu o furculiță, 5 până la 7 minute.
Se servește cu spanac și quinoa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.