Mușcături De Șarpe
Snake Bites este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 500 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână Salam, colorant alimentar lichid, muștar picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snake Dogs, Pizza Snake, și Snake Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Ungeți folia și puneți-o deoparte.
Praf ușor o suprafață plană cu făină.
Întindeți aluatul semilună nu se separă. Strângeți cusăturile astfel încât să aveți 1 bucată de aluat.
Rulați pentru a face un dreptunghi mare. Asigurați-vă că aluatul nu este lipit deloc de suprafață.
Ungeți aluatul cu muștarul, lăsând o margine de 1 inch.
Așezați carnea în centrul dreptunghiului, lăsând o margine de 1 inch pe ambele capete. Puteți să vă simțiți liber să utilizați mezelurile preferate.
Acoperiți carnea cu brânza. Îndoiți 1 parte a aluatului peste umplutură, pe lungime. Apoi, pliați celelalte 1/2 și apăsați sigiliul umplutura din interior. Luați 1 gălbenuș de ou și bateți ușor cu o furculiță.
Ungeți gălbenușul de ou peste vârful aluatului. Gălbenușul va acționa ca adezivul de ținut. Îndoiți aluatul în 1/2 din nou pe lungime. Strângeți cusătura cu degetele pentru a sigila. Apăsați exteriorul aluatului pentru a vă asigura că totul este etanșat strâns și pentru a face o grosime uniformă pentru corpul șarpelui. Conic 1 capăt al aluatului pentru a forma o formă de coadă. Formați celălalt capăt într-o formă de cap.
Bateți cele 2 gălbenușuri de ou rămase împreună.
Transferați în 3 boluri mici separate.
Adăugați niște coloranți alimentari la fiecare castron, indiferent de culorile care vă plac! Folosind o pensulă curată, "vopsiți" șarpele cu amestecul de gălbenuș de ou/colorant alimentar.
Transferați șarpele în tava de foi căptușită cu folie. Forma într-o formă de "s", astfel se pare ca șarpele este slithering. Introduceți 2 cuișoare în cap pentru a arăta ca nările și 2 măsline umplute pentru ochi. Creați o gură sau o limbă cu ardeii roșii prăjiți.
Coaceți șarpele timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.