Mușcături De Șarpe

Mușcături De Șarpe
Snake Bites este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 500 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână Salam, colorant alimentar lichid, muștar picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snake Dogs, Pizza Snake, și Snake Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Ungeți folia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Praf ușor o suprafață plană cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul semilună nu se separă. Strângeți cusăturile astfel încât să aveți 1 bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
5
Rulați pentru a face un dreptunghi mare. Asigurați-vă că aluatul nu este lipit deloc de suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Ungeți aluatul cu muștarul, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
AluatAluat
7
Așezați carnea în centrul dreptunghiului, lăsând o margine de 1 inch pe ambele capete. Puteți să vă simțiți liber să utilizați mezelurile preferate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne DeliCarne Deli
8
Acoperiți carnea cu brânza. Îndoiți 1 parte a aluatului peste umplutură, pe lungime. Apoi, pliați celelalte 1/2 și apăsați sigiliul umplutura din interior. Luați 1 gălbenuș de ou și bateți ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
AluatAluat
9
Ungeți gălbenușul de ou peste vârful aluatului. Gălbenușul va acționa ca adezivul de ținut. Îndoiți aluatul în 1/2 din nou pe lungime. Strângeți cusătura cu degetele pentru a sigila. Apăsați exteriorul aluatului pentru a vă asigura că totul este etanșat strâns și pentru a face o grosime uniformă pentru corpul șarpelui. Conic 1 capăt al aluatului pentru a forma o formă de coadă. Formați celălalt capăt într-o formă de cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
10
Bateți cele 2 gălbenușuri de ou rămase împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
11
Transferați în 3 boluri mici separate.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați niște coloranți alimentari la fiecare castron, indiferent de culorile care vă plac! Folosind o pensulă curată, "vopsiți" șarpele cu amestecul de gălbenuș de ou/colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Transferați șarpele în tava de foi căptușită cu folie. Forma într-o formă de "s", astfel se pare ca șarpele este slithering. Introduceți 2 cuișoare în cap pentru a arăta ca nările și 2 măsline umplute pentru ochi. Creați o gură sau o limbă cu ardeii roșii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Măsline UmpluteMăsline Umplute
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Coaceți șarpele timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista