Mușcături De Tei-Zmeură

Mușcături De Tei-Zmeură
Mușcăturile de Lime-zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, zahăr pudră, coajă de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones de zmeură cu caș de tei de zmeură, Muscaturi De Salsa De Zmeura, și Zmeură Brie Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună crema de brânză ușoară, 1/2 cană de zahăr pudră și următoarele 2 ingrediente într-un bol mic. Se amestecă uniform amestecul de brânză cremă în cochilii de patiserie. Topiți fiecare cu 1 zmeură. Praf uniform cu 1 linguriță. zahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Mușcături de portocale-zmeură: înlocuiți cantități egale coaja de portocale și sucul de portocale pentru coaja de lime și sucul de lime. Pregătiți rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista