Mușcături De Salată De Pere De Andive Cu Vinetă De Arțar

Endive pere salata mușcături cu arțar Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 202 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, oțet de cidru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Salată de andive, pere și nucă cu vinetă de zmeură, Salată De Portocale Și Andive Cu Vinetă De Chipotle De Arțar, și Salată de pere prăjită cu andive, rodie, brânză albastră și vinetă de alune.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, oțetul, siropul de arțar și muștarul împreună într-un blender; amestecați până se omogenizează.
Aranjați endiva pe un platou de servire cu partea rotunjită în jos, astfel încât frunzele să acționeze ca boluri mici. Umpleți endiva cu pere tăiate cubulețe, nuci și Brânză Gorgonzola. Aveți grijă să nu supraîncărcați dacă doriți să le treceți. Stropiți cu grijă pansamentul peste umplutură. Condimentează cu sare și piper.
Garnisiți cu ceapă verde pentru a servi.