Mușcăturile de mămăligă cu roșii uscate la soare sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, smântână grea, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Mămăligă Cheddar cu roșii uscate la soare și creveți, și Pizza cu mămăligă de homar cu roșii Cherry uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor cu ulei un vas de copt din sticlă de 8 cm de 8 cm. Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță cu fund greu, de dimensiuni medii, așezată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați mămăliga și bateți pentru a rupe orice aglomerări. Coborâți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Lăsați amestecul să fiarbă aproximativ 3 minute, amestecând des. Alternați amestecarea între ambele bici pentru a preveni aglomerările și o lingură de lemn cu fund plat pentru a împiedica polenta să se lipească și să ardă, până se îngroașă. Dacă nu folosiți mămăligă instant mai mult gătit (poate fi nevoie de până la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați smântâna și parmezanul, amestecând pentru a se amesteca bine. Răzuiește mămăliga În vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Răspândiți cât mai uniform și mai lin posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
6
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute, apoi se dă la frigider, neacoperit, până se răcește și se întărește.Pregătiți toppingul: Julienne roșiile uscate la soare ambalate în ulei în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați-le, de-a lungul mentei sau busuiocului, balsamic și piper negru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Se amestecă bine.Asamblați: cu aproximativ o oră înainte de porții, așezați o tăietură sau o farfurie foarte plată, care este mai mare decât vasul de copt cu capul în jos deasupra vasului de copt. Țineți placa de tăiat sau farfuria și vasul de copt ferm împreună în fața dvs. Inversați rapid atât placa de tăiat sau farfuria, cât și vasul de copt într-o singură mișcare încrezătoare, lăsând mămăliga să cadă pe farfurie într-o singură bucată. Tăiați marginile pentru îngrijire și tăiați mămăliga În 36 de bucăți de dimensiuni similare, așezându-le pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Încingeți fiecare pătrat cu o parte din toppingul de roșii uscat la soare. Se lasă să ajungă la temperatura camerei și se servește.