Mușcături De Mic Dejun Înainte
Mușcăturile de mic dejun înainte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză cheddar, șuncă, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Burritos Pentru Micul Dejun Înainte, Brioșe Pentru Micul Dejun Înainte, și Faceți Înainte Caserola Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Spray 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și laptele cu lingura de lemn pentru a forma aluat gros. Aruncați pe suprafața făinoasă și folosiți un sucitor făinos pentru a-l rula cu grosimea de 1/4 inch.
Tăiați în runde cu tăietor rotund de 3 sau 4 inci.
Apăsați rundele în cupe de briose.
Presărați brânză în fiecare cană, urmată de câteva cuburi de șuncă. Crăpați ouăle individual într-un castron mic, apoi glisați ușor 1 ou în fiecare ceașcă de briose. Se acoperă cu restul de brânză și șuncă.
Se presară sare, piper și rozmarin.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când albușurile sunt setate. Se răcește în tigaie 5 minute, apoi ridicați cupele cu ajutorul cuțitului.
Păstrați ceștile de ouă rămase într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile sau la congelator până la 1 săptămână. Reîncălziți în cuptorul cu microunde.