Mușcături de cârnați de salvie cu baie balsamică de caise
Mușcăturile de cârnați de salvie cu baie balsamică de caise este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 493 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinuri, bere, evoo-ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caise Brie mușcă cu salvie crocantă, Curcan cu cârnați, caise și umplutură de salvie, și Pecan prăjită baie de sfeclă cu salvie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o oală mică la foc mediu și cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În oală, adăugați ulei și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Călește ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Într-un bol de amestecare, combinați cârnații dulci și salvia tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Apoi, adăugați oțet balsamic la ceapă și reduceți la jumătate, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ceapă
7
Scoateți oțetul de pe foc și combinați cu răspândirea sau conservele de fructe de caise și muștar picant. Se amestecă până când muștarul este complet încorporat. Dip va fi lucios și de culoare maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Conservă
Caise
Muștar
Oțet
8
Adăugați 2 linguri de baie de caise în cârnați în vrac și amestecați. Formați carnea în pepite de mărimea mușcăturii, înveliți-o în pesmet, apoi așezați-o pe foaia de biscuiți antiaderentă. Rețeta va face 20 până la 24 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cârnați De Porc Măcinați
Caise
Nuggets De Pui
Cookie-uri
Carne
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți 15 până la 17 minute, până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scurgeți, apoi serviți cu alegeri de petrecere pentru scufundare cu restul balsamic de muștar de caise.