Mușcături De Crab
Această rețetă servește 45 și costă 25 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 41 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, carne de crab gata de consumat, coji de aluat fillo coapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături Fierbinți De Crab, Mușcături Fierbinți De Crab, și Muscaturi De Crab Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. foaie de cookie-uri cu folie sau hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția cojilor fillo, cu lingura aproximativ 2 minute sau până când sunt bine amestecate.
Așezați cojile fillo pe foaia de prăjituri. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 1 lingură de amestec de crab.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când cojile sunt umflate și se rumenesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau