Mușcături de ciuperci Brie și Merlot

Mușcături de ciuperci Brie și Merlot
Mușcăturile de ciuperci Brie și Merlot ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți brie, ciuperci de stridii, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături de ciuperci Brie și Merlot, Cherry - Merlot Brownie Bites, și Merlot de pui cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Coaceți cojile conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să se răcească în timp ce faceți umplutura.
5
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați untul. Când untul este topit, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, după gust. Când ciupercile și-au eliberat lichidul, adăugați vinul și cimbrul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Tăiați Brie în 15 bucăți mici. Împărțiți amestecul de ciuperci între cojile de filo. Topiți fiecare cu o bucată de brânză. Întoarceți cojile la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Transferați mușcăturile într-un platou de servire.
9
Garnisiți cu arpagic și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista