Mușcături de ciuperci Brie și Merlot
Mușcăturile de ciuperci Brie și Merlot ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți brie, ciuperci de stridii, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături de ciuperci Brie și Merlot, Cherry - Merlot Brownie Bites, și Merlot de pui cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți cojile conform instrucțiunilor pachetului.
Lăsați să se răcească în timp ce faceți umplutura.
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați untul. Când untul este topit, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, după gust. Când ciupercile și-au eliberat lichidul, adăugați vinul și cimbrul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Tăiați Brie în 15 bucăți mici. Împărțiți amestecul de ciuperci între cojile de filo. Topiți fiecare cu o bucată de brânză. Întoarceți cojile la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Transferați mușcăturile într-un platou de servire.
Garnisiți cu arpagic și serviți cald.