Mușcături De Brânză Italiană
Mușcăturile de brânză italiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 321 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, brânză provolone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mușcături De Șnițel Italian, Cârnați italieni și mușcături de mămăligă, și Cheesy Italian Herb Quinoa Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună untul și parmezanul; se întinde pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați 8 felii de pâine, cu unt în jos, pe hârtie de ceară.
Puneți 8 felii de pâine pe hârtie de ceară fiecare cu 2 felii de brânză provolone și acoperiți cu felii de pâine rămase, cu unt în sus.
Gatiti sandvisurile, in loturi, pe o plita fierbinte sau intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, presand usor cu o spatula, 3 minute pe fiecare parte sau pana se topeste maro auriu si branza.
Tăiați fiecare sandviș în sferturi și serviți cu sos marinara pentru scufundare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo