Mușcături De Brie La Cuptor Cu Afine Îndulcite

Baked Brie Bites cu afine zaharisit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 204 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați Granny smith apple, stonemill essentials scorțișoară măcinată, unt de cremă rurală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mușcături De Brie La Cuptor Cu Afine Îndulcite, Budincă de pâine cu zahăr brun, parfumată cu portocale și nucșoară, cu Brie topită și afine cu zahăr, și Brie la cuptor cu afine și scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Afine zaharisite: într-o cratiță mică, combinați 1 cană de zahăr și 1/2 cană de apă la foc mic. Se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute.
Adăugați afine și scoateți-le de pe foc.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Rotiți restul de 3/4 cană de zahăr pentru a acoperi. Uscați la aer pe un suport de sârmă timp de 1 oră.
Baked Brie Bites: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Adăugați suc de portocale, bucăți de slănină, nuci, măr, scorțișoară și 3 linguri de zahăr brun. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand zaharul s-a dizolvat si merele incep sa se rumeneasca, 3-5 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă coaja de portocală.
Desfaceți rulourile de semilună și strângeți cusăturile pentru a crea 1 foaie mare cu fiecare pachet de aluat.
Tăiați fiecare dreptunghi în 12 pătrate.
Înveliți o mini tigaie cu brioșă cu spray de gătit și așezați un pătrat de aluat în fiecare cană.
Tăiați brie în 24 de bucăți și așezați-o în centrul pătratului de aluat. Se acoperă cu amestec de nuc de mere și un vârf de zahăr brun. Aduceți marginile pătratului de aluat în centru și ciupiți pentru a crea un sigiliu.
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Încingeți fiecare mușcătură cu o afine îndulcită pentru o explozie neașteptată de aromă.