Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., muschiul de porc marinat cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 451 de calorii. Pentru 2,58 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și luați frunze de pătrunjel, usturoi, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Rețete similare sunt mușchiul de porc marinat cu nucă de cocos, mușchiul de porc marinat și muschiul de porc marinat.
Instrucțiuni
1
Combinați într-un castron laptele de cocos, ghimbirul, curry, sucul de lămâie, anason stelat, boia de ardei, ardeiul, scotch bonets și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Scotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi marinada. Acoperiți vasul și marinați la frigider pentru cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de a o găti pe grătar și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți grătarul la foc mare pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți carnea de porc cu ulei de canola și stropiți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Pune carnea de porc direct pe foc și gătește până se carbonizează pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Mutați carnea de porc în partea mai rece a grătarului și continuați grătarul până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 150 de grade F, aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să se odihnească 10 minute. Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Combinați coriandorul, pătrunjelul, ceapa, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea, usturoiul și scotch bonnet într-un blender și amestecați până la omogenizare. Gustați și adăugați puțină miere pentru a îndulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Scotch Whisky
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați puțină apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se pune sosul verde peste feliile de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Muschiul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.