Mușchiu de porc marinat cu nucă de cocos

Mușchiu de porc marinat cu nucă de cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., muschiul de porc marinat cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 451 de calorii. Pentru 2,58 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și luați frunze de pătrunjel, usturoi, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Rețete similare sunt mușchiul de porc marinat cu nucă de cocos, mușchiul de porc marinat și muschiul de porc marinat.

Instrucțiuni

1
Combinați într-un castron laptele de cocos, ghimbirul, curry, sucul de lămâie, anason stelat, boia de ardei, ardeiul, scotch bonets și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Scotch WhiskyScotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi marinada. Acoperiți vasul și marinați la frigider pentru cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de a o găti pe grătar și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți grătarul la foc mare pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți carnea de porc cu ulei de canola și stropiți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Pune carnea de porc direct pe foc și gătește până se carbonizează pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Mutați carnea de porc în partea mai rece a grătarului și continuați grătarul până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 150 de grade F, aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să se odihnească 10 minute. Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Combinați coriandorul, pătrunjelul, ceapa, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea, usturoiul și scotch bonnet într-un blender și amestecați până la omogenizare. Gustați și adăugați puțină miere pentru a îndulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Scotch WhiskyScotch Whisky
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați puțină apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se pune sosul verde peste feliile de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Muschiul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista