Mușchi de vită umplut cu Gorgonzola și ciuperci cu sos Merlot
Gorgonzola-și mușchi de vită umplute cu ciuperci cu sos Merlot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 577 calorii, 29G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, jeleu de coacăze, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mușchi de vită umplut cu Gorgonzola și ciuperci cu sos Merlot, Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port, și Paste Cu Sos Gorgonzola Și Filet Balsamic De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pentru a tăia carnea de vită, astfel încât să poată fi umplută și rulată, tăiați orizontal în jos lungimea cărnii de vită, la aproximativ 1/2 inch de partea superioară a cărnii de vită, până la 1/2 inch de partea opusă; deschis plat. Întoarceți carnea de vită. Repetați cu cealaltă parte a cărnii de vită, tăind de la marginea interioară până la 1/2 inch de marginea opusă; deschis plat.
În tigaie de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie si lichidul s-a evaporat. Se răcește 5 minute.
Adăugați pesmet, brânză și pătrunjel; aruncați pentru a combina.
Presărați amestecul de pesmet peste carnea de vită până la 1 inch de margini. Strângeți bine carnea de vită, începând cu partea lungă. Întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci, astfel încât să se gătească uniform. Legați carnea de vită cu sfoară de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch. În tigaie de prăjire superficială, așezați carnea de vită, cu cusătura în jos, pe raft.
Se unge cu ulei; se presară sare. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Coaceți descoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 60°. acoperiți carnea de vită cu folie și lăsați să stea aproximativ 15 minute sau până când termometrul citește145. (temperatura va continua să crească aproximativ5, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 35 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până când sosul este ușor redus și siropos.
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.
Serviți carnea de vită cu sos.